Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

ÚJ Samsung Galaxy A3 (2017)

Az idei A3 és A5 olyan gyorsan befutott hozzánk. kényelmet szolgálja az elődmodellekénél is komfortosabbra vett forma: a jókora sarokívek, a kerekded oldalélek és az elő- és hátlapi Gorilla Glass védőüveg csiszolása a széleken egy összezsugorodott S7-re emlékeztetik az embert, az pedig elég sok mindenki szerint gyönyörű, eme sorok íróját is beleértve.

Oldalt fém keretet kaptunk, a bal oldalon a hangerőszabályzó, a jobbon a bekapcsológomb és az  érdekes helyre rakott hangszóró. Mono hangzásról beszélhetünk, az elhelyezés pedig érdekes. Egy kézben fogva a mobilt nem takarjuk le, viszont ha elforgatva nézzük, akkor könnyen letakarhatjuk, bár ez megszokás kérdése.

Az előlapon 4.7 inches HD felbontású kijelzőt találunk (nem változott a tavalyihoz képest), a panel továbbra is Super AMOLED, a színek élénkek, a betekintési szögek kiválóak.

A kijelző fölött megtaláljuk a beszédhangszórót, a proximity és fényszenzort, valamint a 8 MP-es előlapi kamerát, ami előrelépés a tavalyi 5 MP-hez. A fókusz  csak közepes sebességű, a led villanó fénye átlag feletti. Az optika itt és a 8 megapixeles szelfikamera esetében is f/1,9 rekeszértékű, azaz jó fényerejű.

A reményekkel ellentétben a Galaxy A3 (2017) Android 6.0.1 Marshmallow rendszerrel debütált.

Galaxy S7-nél megjelent Always On Display funkciót is megkapta az idei A-széria, ahol nincs olyan sok testreszabási lehetőség, mint az S7-nél a Nougat frissítéssel, de vélhetően az új rendszerrel ezek a mobilok is megkapják. További újdonság a Game Launcher, ennek segítségével rögzíthetjük a játékmenetet.

A Galaxy A3 (2017) hardverben és leginkább processzorban sokat fejlődött, a 4 magos Exynos 7578-at leváltották egy 8 magos Exynos 7870-re, itt 8 x 1.6 GHz-en működnek a magok, Mali-T830 grafikus chipet kapott, valamint másfél helyett 2 GB RAM-ot.

 

 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.