Hamis vs. eredeti Spigen tok

Szúrd ki a hamisítványt: hamis vs. eredeti Spigen tok

 

A Spigen tokok nem kifejezetten olcsóak. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy ha mélyen ár alatt találkozunk velük valahol, akkor ott valami csalafintaság van. Hallottunk már a kínai gyártósorok híres másolási szokásairól, sokan szenvednek a hatásuk miatt, és a Spigen sincs ezzel másként.

Mi ezért beszereztünk egy hamis Spigen Neo Hybrid iPhone 5c tokot, és levettünk egy valódit a polcról a Speedshopnál is. Most pedig fotókon mutatjuk be a különbséget, hogy ti is kiszúrhassátok, ha hamisítvánnyal találkoztok.

P1200157 2.JPG

A legdurvább különbség a szín: reventon yellow színű elvileg mindkét tok, a hamisítvány dobozában mégis szürke keretet láthatunk. Ez nyilván nem minden esetben fordul elő, de azért a csomagolás során komoly igénytelenséget mutat.

4_2.jpg

Második legfeltűnőbb csomagolási malőr a hologramos matrica. Az eredeti csomagoláson a matricán az original.spigen.com, egyébként létező weboldal címét olvashatjuk. A hamisítvány egy originalsgpstore.com címre mutat, amin nem jön be semmi.

10_1.jpg

A hamisítványon nem sikerült lemásolni a Reventon Yellow szín karaktereit, helyette Revebton Yellow-t olvashatunk.

8.jpg

A csomagolás ezeket leszámítva egészen meggyőző:

3_4.jpg

7.jpg

Kibontva a terméket egész meggyőző a hasonlóság, de közelebbről megvizsgálva kiderülnek a különbségek. Például az, hogy mind a keret, mint a belső gumi sokkal vastagabb, masszívabb az eredeti verzión, a hamisítvány könnyebben összenyomható.

Mind a hátlap, mind a belső oldalon a mintázat közötti rész az eredeti tok esetében tökéletesen sima és matt gumifelület. A hamisítványon ugyanez fénylik, és kirajzolódnak a szemcsék.

5_1.jpg

6.jpg

9.jpg

Ezek alapján meg tudjátok már különböztetni az eredetit a hamistól. Ne hagyjátok magatokat becsapni, és legyetek óvatosak. És ha már vesztek valahol Spigent, vegyetek az Appleblogshopban, alacsony, de tisztességes árakon.

 

Forrás:http://appleblog.blog.hu

Vásárlói
értékelés »

Keressen meg minket bátran!!!

Amennyiben nem talál a telefonjához kiegészítőt oldalunkon vagy esetleg konkrét terméket keres írjon nekünk!!!
info@digitalside.hu

Megbízható bolt

 Kosár

Az Ön kosara üres.

A digitalside.hu-ról

Célunk kiváló minőségű termékek értékesítése versenyképes árakon,legyen az ismert vagy kevésbé ismert márkájú.Nálunk a garancia tényleg garancia és nincsenek rejtett költségek.Próbálunk minél szélesebb termék palettát felvonultatni hogy mindenki megtalálja a keresett terméket.
DIGITALSIDE.HU-Minden ami elektronika!!!

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.