Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Fontos tudnivalók,információk

A digitalside.hu-ról

Célunk kiváló minőségű termékek értékesítése versenyképes árakon,legyen az ismert vagy kevésbé ismert márkájú.Nálunk a garancia tényleg garancia és nincsenek rejtett költségek.Próbálunk minél szélesebb termék palettát felvonultatni hogy mindenki megtalálja a keresett terméket.
DIGITALSIDE.HU-Minden ami elektronika!!!
 

FONTOS!!Minden termék európai szabványoknak megfelelő.Le informálható,megbízható beszállítóktól származik,valós garanciával rejtett költségek nélkül.

FONTOS!!A webáruházunkban kizárólag eredeti,új termékek kaphatóak.Klónokkal,hamisítványokkal nem foglalkozunk.

FONTOS!!Az oldalunkon szereplő összes mobiltelefon rendelkezik magyar nyelvvel.

FONTOS!!!A meghibásodott termék visszaszállítási költsége minden esetben a vásárlót terheli.

FONTOS!!!Amennyiben a meghibásodott termék visszaküldésére kerül sor, a meghibásodott terméket, annak minden tartozékával kérjük visszajuttatni a címünkre - az ügyfélszolgálatunkkal való egyeztetés után.A meghibásodott termékhez kérünk mellékelni egy kísérolevelet és a vásárlást igazoló dokumentum (szállítólevél/számla) másolatát, amiben leírja a meghibásodás jellegét. A termék átvétele után mi azt haladéktalanul továbbítani fogjuk a gyártó által kijelölt hivatalos márkaszerviznek, aki a reklamáció elbírálására jogosult. A szerviz technikusai a terméket megvizsgálják, ha lehetséges javítják, ha nem, akkor vagy egy ugyanolyan új terméket küldenek, vagy jóváírással zárják le a reklamációt, amit mi természetesen továbbítani fogunk a reklamáló fél felé.

 

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.